Vă preocupă modul în care dezvoltarea tehnologică și adoptarea inovației influențează viitorul unuia dintre cele mai importante domenii: Sănătatea? Atunci vă așteptăm să participați la webinarul ce va avea loc live on Zoom, marți, 24 octombrie, începând cu ora 15.00, organizat cu sprijinul htss. Tema reuniunii este: ”De la date la bunăstare: omnimedica și viitorul sănătății în era digitală”.

Cine poate participa?

Întâlnirea se adresează furnizorilor de servicii medicale private din România și va evidenția procesul eficient prin care colectăm datele pacienților precum și modul util în care acestea sunt reprezentate atât pentru medici, cât și pentru pacienți.
Dezbaterea va dura aproximativ 60 de minute. Participarea este gratuită pentru manageri și administratori de clinici și spitale private.

Detalii în invitație

Pentru mai multe detalii despre eveniment, dar și pentru a confirma participarea, vă rugăm să consultați invitația electronică, care este disponibilă aici: https://lp.eventsmax.ro/omnimedica-si-viitorul-sanatatii-in-era-digitala/ 

Despre Comunitatea OSC – Clinici și spitale private

Comunitatea OSC – Clinici și spitale private este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing și advocacy utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici. Dacă doriți să fiți în permanență conectați la activitățile pe care le derulăm, vă invităm să vă abonați gratuit la newsletter-ul zilnic al comunității.