Reţeaua de sănătate REGINA MARIA îşi consolidează prezenţa în oraşul Constanţa prin preluarea unui important furnizor de servicii medicale, Centrul Pozimed, format din două centre de imagistică, laborator şi o policlinică.

Centrul medical Pozimed, inaugurat în luna august 2009, se află în centrul oraşului Constanţa şi este dotat cu echipamente medicale de excepţie. Centrul aduce împreună tehnologia de ultimă oră şi echipele de specialişti cu vastă experienţă în domeniul imagisticii. De-a lungul timpului, centrul medical Pozimed şi-a extins gama de servicii oferite, prin crearea ambulatoriului de specialitate, format din Centrul de cardioprevenţie şi Centrul de afecţiuni neuromotorii, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

„Suntem bucuroşi să anunţăm achiziţionarea Centrului medical Pozimed, care urmează direcţia noastră de dezvoltare la nivelul judeţului Constanta. Am intrat pe piaţa medicală din Constanţa în urmă cu 10 ani, iar în acest interval am continuat să creştem, am deschis în 2015 Policlinica Delfinariu, singura unitate din regiune cu servicii medicale de pediatrie 24/7, iar în 2017 am preluat Centrul Gastromond. REGINA MARIA a fost implicată, în ultimii ani, în peste 25 de tranzacţii cu preluare integrală si ne dorim să continuăm extinderea prin achiziţii la nivel naţional. În acest fel, ducem mai departe preocuparea noastră de a le oferi pacienţilor din întreaga ţară acces la cele mai bune servicii medicale integrate şi interdisciplinare, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Printre serviciile de imagistică medicală oferite de Centrul Medical Pozimed se numără: radiologie intervenţională, imagistică prin rezonanţă magnetică, examinări computer tomograf, osteodensitometrie, mamografie 3D cu tomosinteză, radiografie şi ecografie.