Daca agenda nu va permite participarea la aceasta întâlnire, dar sunteti interesat de acest tip de evenimente, va invitam sa completati datele de mai jos si sa deveniti membru al Comunitatilor profesionale dezvoltate de Oameni si Companii. In aceasta calitate, veti putea primi invitatii la diferite evenimente si activitati care au loc în cadrul comunitatilor si veti fi informat periodic despre lucruri relevante in legatura cu aceste comunitati (informatii profesionale, de business, noutati etc). Aceste comunicari pot contine uneori si informatii cu caracter comercial furnizate de ceilalti membri ai comunitatii.

Veti avea in permanenta  posibilitatea de a va informa despre calitatea de membru in comunitatile Oameni si Companii si puteti sa renuntati in orice moment la calitatea de membru al acestor Comunitati.
În calitate de membru al Comunitatilor noastre vom prelucra datele dumneavoastră personale pentru a va putea oferi serviciile corespunzatoare calitatii de membru. Detalii despre modalitatea in care compania noastră prelucreaza datele dumneavoastra puteti gasi aici.