Provocări și soluții actuale în tratamentul tumorilor pancreatice este tema ce va fi abordată în cadrul unui nou webinar multidisciplinar Ora specialistului, găzduit de platforma EventsOnline.ro.
Alăturați-vă întâlnirii digitale dedicate provocărilor și soluțiilor actuale în tratamentul tumorilor pancreatice, unde vor fi dezbătute chestiuni legate de:
  • Abordul multidisciplinar și tehnici chirurgicale moderne care îmbunătățesc rata de supraviețuiere și calitatea vieții pacienților;
  • Perspective viitoare și provocări în tratamentul tumorilor pancreatice;
  • Diagnosticul imagistic în tumorile de pancreas;
  • Rolul imagisticii în urmărirea post operatorie a pancreasului;
  • Rolul radiologiei intervenționale în tumorile de pancreas.
Webinarul va fi susținut de:
Dr. Radu Dumitru, Medic primar Radiologie și Imagistică Medicală;
Dr. Cezar Stroescu, Medic Primar Chirurgie Generală;
– Moderator: Dorin Chioțea, Jurnalist.
Participarea la webinar este GRATUITĂ pentru medici (indiferent de specialitate), cu condiția confirmării prealabile, prin intermediul formularului următor: https://www.eventsonline.ro/formular-de-confirmare-a-participarii-la-webinarul-provocari-si-solutii-actuale-in-tratamentul-tumorilor-pancreatice/.
Detalii despre eveniment, în invitația electronică disponibilă aici: https://www.eventsonline.ro/provocari-si-solutii-actuale-in-tratamentul-tumorilor-pancreatice/.
***

Webinarul Provocări și soluții actuale în tratamentul tumorilor pancreatice este organizat în cadrul platformei EventsOnline.ro, cu suportul Nord-Grupul Medical Provita.

EventsOnline.ro este un produs Oameni și Companii.