Proiectul “Școala de spital” a demarat în 2012 la Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic București “Alexandru Trestioreanu” și se adresează copiilor și tinerilor cu diferite forme de cancer, boli ale sângelui sau anemii grave. Proiectul Școala pentru Toți este un proiect educativ al Asociatiei P.A.V.E.L. și a ajuns in faza semifinalelor al Campionatului de Bine. Proiectele care se vor clasa pe primele trei locuri vor fi premiate de către Bursa Binelui cu dublarea sumelor atrase din donații, în limita a 5.000 de euro pentru fiecare proiect în parte.

Toți posesorii de card bancar pot dona 5 lei, până la 18 ianuarie 2017, pentru dezvoltarea și continuarea acestui proiect important pentru educația și dezvoltarea copiilor și tinerilor care pot și doresc să învețe, să studieze în spitale sau la domiciliu.

Prezentarea proiectului este disponibilă aici: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinel…/…/Scoala-pentru-toti

Fondurile strânse vor fi folosite pentru plata unui profesori pentru ciclu primar, limba română și limbi străine pentru ciclul gimnazial și liceal. La acest moment autoritățile nu asigură niciun fel de fonduri pentru salarizarea profesorilor care activează în spitalele cu secții de pediatrie din București sau din țară.

Asociația P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă) este asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave inregistrată la 10 mai 1996. Este o organizatie caritabila, nonprofit  si nonguvernamentala.

Fondată de părinți ai caror copii au trecut prin astfel de boli, asociația mobilizează coeziunea socială și instituțională pentru apararea drepturilor pacienților bolnavi de cancer și este promotor pentru acțiuni de responsabilizare și empatie socială, comunitară, individuală sau instituțională.

Asociația P.A.V.E.L. este membră a mai multor federatii, coalitii si aliante nationale si internationale: ICCCPO (CCI), ECPC, SIOPE, PanCare, UICC, HOPE, IAPO, ICISG, ICPCN, BRCC, MASCC, WANGO, Coaliția pentru Cauza Copiilor și Tinerilor cu Cancer (CCCCT), FABC si a APSR.