40 de sacoşe, pictate artistic, au fost realizate până în prezent pentru cei 24 de copii din Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilităţi „Învingem Autismul!”

Croitoraşi viteji şi artişti sufletişti au răspuns invitaţiei Asociaţiei Învingem Autismul de a participa la proiectul „O Sacoşă – şanse în plus de terapie şi bucurie!”.
Cele 40 de sacoşele din pânză, pictate manual de artişti plastici inimoşi, au fost expuse în magazinul online al asociaţiei noastre, „Buticul cu minuni” şi îşi aşteaptă cumpărătorii care vor face alte minuni pentru terapia copiilor cu autism.

Fiecare sacoşă va fi oferită în schimbul unei donaţii. Menţionăm că o ora de terapie costă în jur de 50 de lei. În momentul de faţa strângem fonduri ca să acoperim un minim de 752 ore de terapie lunar.

Mulţumim pe această cale croitorilor Didina Lefter şi Vivi Ioniţă, precum şi artiştilor: Roxana Ene, Dorina Jugănaru, Ioana Stancu & Maia Stancu, Sofia Matei, Alexandra Baciu, Daniela Curca, Elena Schmidt, Raluca Barbu, Ana Cristina Toma, Adela Silvan, Vera Ularu, Luminiţa Duţu, Anda Nicolae, Carmen Stoian, Georgiana Chitac, Ella Bontescu, Mirela Cherecheş, Brînduşa Keita, Alexandra Petculescu, Gabriela Boboc. Mulţumim, totodată, şi acelor artişti care au fost alături de noi si care au dorit ca numele lor sa ramană anonim.

Până pe 8 noiembrie puteţi vota cea mai îndrăgită sacoşă, iar autorul ei va fi răsplătit cu o şedinţă foto în atelierul fotografului Dinu Savopol.

Despre Asociaţia Învingem Autismul:

Asociaţia Învingem Autismul este o organizaţie nonprofit, apolitică şi fără scop religios ce a fost înfiinţată în anul 2009, cu scopul de a îmbunătăţi viaţa persoanelor afectate de tulburări din spectrul autismului. De atunci, am devenit una dintre organizaţiile de referinţă în acest domeniu, cu activitate cunoscută în recuperarea şi integrarea socială a copiilor şi tinerilor cu autism.

Asociaţia a suplimentat şedinţele de terapie cu mii de ore gratuite, timp de 8 ani, pentru 80 de copii şi adolescenţi cu autism, cu ajutorul donaţiilor şi sponsorizărilor. Anul acesta asociaţia susţine parţial terapia pentru 24 de copii şi integral terapia a 3 copii care cresc în medii vulnerabile.

www.invingemautismul.ro
https://www.facebook.com/InvingemAutismul

Puteţi deveni prieteni ai copiilor cu autism, sprijinind terapia lor, printr-un SMS cu textul AUTISM la 8844.