Programările în Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, pentru specialitatea Medicină fizică şi reabilitare medicală (Fizioterapie), se vor face, de la 1 aprilie 2024, pe termen nelimitat, nu trimestrial aşa cum se obişnuieşte în prezent.

Această schimbare vine ca o măsură pentru evitarea, pe viitor, a aglomerărilor specifice zilelor de programări. Este important însă de menţionat faptul că programările se vor face atât în limita numărului de locuri disponibile, cât şi în limita fondurilor alocate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

Întrucât în cadrul ultimei sesiuni de programări trimestriale au fost ocupate toate locurile disponibile pentru perioada aprilie-iunie 2024, pacienţii care vor dori, de la 1 aprilie, să îşi facă programări pentru această specialitate vor avea posibilitatea să selecteze o dată calendaristică pornind de la 1 iulie 2024.

Menţionăm faptul că în cadrul celorlalte specialităţi din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al SCJU Sibiu sistemul a fost deja schimbat şi pacienţii pot să se programeze oricând găsesc un loc liber, fără să aştepte o anumită zi desemnată acestei acţiuni.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu reaminteşte cu această ocazie variantele pe care pacienţii le au în acest sens, pe lângă cea de a se deplasa fizic la fişierul Policlinicii, respectiv site-ul scjus.ro, la secţiunea Informaţii pacienţi – Programări online (https://scjus.ro/programari-online/) sau la numerele de telefon 0269/504120 şi 0269/504121. Aceste variante sunt accesibile oricând.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu caută în mod constant soluţii de îmbunătăţire a serviciilor oferite şi a comunicării cu pacienţii şi vă asigură de întreaga colaborare şi pe viitor.

Sursa foto Facebook Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu