Simpozionul „Actualități în managementul terapeutic al animalelor de companie”, organizat de Antibiotice SA , a fost un eveniment remarcabil, care a reunit specialiști de top din domeniul veterinar din diverse centre universitare ale țării. Cu ocazia lansării noului brand de nutraceutice de uz veterinar, VetAria+, evenimentul a avut loc în orașele București, Cluj, Iași și Timișoara, oferind o platformă excelentă pentru schimbul de cunoștințe și prezentarea de noi soluții terapeutice.

Conf. Dr. Mihai Musteață a concluzionat că simpozionul a fost un succes în totalitatea sa. Publicul a reacționat cu optimism și pozitivism la prezentarea portofoliului de produse, iar conexiunile emoționale cu brandul Antibiotice au contribuit la atmosfera plăcută și productivă a evenimentului. „Sunt foarte bucuros că am avut posibilitatea să fiu parte din echipa care deschide povestea public a noului portofoliu de la Antibiotice și uitându-mă în spatele portofoliului, sunt absolut sigur că va fi foarte bine privit”, a afirmat Conf. Dr. Musteață.

Dr. Rareș Căpitan, medic veterinar specialist în dermatologie veterinară și unul dintre speakerii prezenți la eveniment, a împărtășit, într-un testimonial acordat pentru EventsMax.ro,.entuziasmul său cu privire la această inițiativă. „Am avut o experiență extraordinară participând ca speaker la roadtour-ul organizat de Antibiotice Iași pentru medicii veterinari din diverse centre universitare din țară. Salut cu căldură inițiativa unui producător român pe piața veterinară și consider că era nevoie de un produs autohton pe această piață”, a declarat acesta.

Dr. Bogdan Alexandru Vițălaru, unul dintre lectorii de prestigiu ai evenimentului, a subliniat, într-un testimonial acordat pentru EventsMax.ro, importanța acestei inițiative: „Am primit cu bucurie și entuziasm invitația de colaborare cu Antibiotice Iași, la dezvoltarea și lansarea gamei VetAria+, produse inovatoare de prevenție și tratament al diverselor afecțiuni la animalele de companie”. El a accentuat că implicarea unui producător român de prestigiu, cum este Antibiotice SA, aduce un sprijin considerabil profesioniștilor din domeniul veterinar și deschide noi perspective pentru îmbunătățirea sănătății și calității vieții animalelor.

Simpozionul „Actualități în managementul terapeutic al animalelor de companie” a cuprins 4 evenimente, ce au adunat sub aceeași cupolă aproximativ 400 de medici veterinari, specialiști în medicina veterinară clinică, cadre didactice universitare precum și studenți din anii terminali ai facultăților de medicină veterinară, din principalele centre universitare din țară.

Prin lansarea gamei VetAria+ și organizarea unor asemena evenimente de amploare, Compania Antibiotice SA demonstrează încă o dată capacitatea sa de a naviga cu succes între tradiție și modernism. Acest angajament continuu pentru inovare și îmbunătățire, reflectă viziunea companiei de a fi un lider în industria farmaceutică, construind punți între trecut, prezent și viitor, pentru a aduce beneficii tuturor celor implicați.