regina-maria-logo.jpgPrivate Care inseamna, inainte de toate, grija pentru tine si familia ta, consultanta de stil de viata, orientarea spre rezultate pe termen lung, nu doar in faza acuta, cladite cu atentie la detalii. Conceptul Private Care este unic in Romania si ofera consiliere medicala si emotionala in acelasi timp, prin intermediul unei persoane dedicate fiecarui pacient in parte. In sistemul de sanatate actual, exista cateva forme mai putin complexe, limitate doar la un domeniu medical – cel oncologic – sau limitate operational – fara aducerea specialistilor in clinica special pentru pacient. De asemenea, ambientul in care se desfasoara consultatiile in sistem Private Care, este unul special, de confort emotional pentru pacient.

– Medic personal, consultant al pacientului pe tot traseul medical

– Echipa interdisciplinara de consultanti, pentru o perspectiva holistica asupra sanatatii

– A doua opinie medicala, dupa caz

– Medici din strainatate

– Consultatii medicale on-call, dupa caz

– O consultatie ampla de 40 de minute

– Consultanta personalizata nutritie si stil de viata sanatos

– Receptie separata, dedicata clientilor Private Care

Case Managerul este persoana cheie din spatele acestui concept, el fiind medicul care evalueaza starea de sanatate a pacientului si stabileste echipa de specialisti necesara solutionarii cazului medical. Acesta preia pacientul de la momentul zero, coordoneaza ulterior toate procesele medicale si non-medicale instituite si este un suport permanent atat din punct de vedere medical cat si emotional.

Timpul alocat consultatiilor este de 40 de minute, astfel incat medicul sa construiasca tabloul clinic complet al pacientului si sa stabileasca urmatorii pasi. In functie de necesitatile medicale ale pacientului, Case managerul ii va asigura acestuia acces imediat la toata echipa medicala implicata in tratarea si monitorizarea lui. In plus, va contacta periodic pacientul pentru verificarea starii de sanatate si a modului in care acesta raspunde la tratament.

Misiunea Private Care – Cei mai buni medici in acelasi loc

Clinica Private Care acopera o arie larga de specializari medicale si reuneste medici de top, medici vizionari care apreciaza inovatia si conceptele medicinei moderne si inteleg ca, alaturi de un tratament eficient, comunicarea cu pacientul este vitala.

Brosura Private Care este AICI