MMN1.jpgAgenţia OSC a organizat în perioada 11 – 12 februarie prima ediţie a Conferinţei Naţionale de Management Modern în Neurochirurgie. Evenimentul a avut loc la Hotel Unirea, din Iaşi.

Agenţia OSC şi-a propus să dezvolte un program regional de consultanţă în comunicare dedicat organizaţiilor publice care au ca domeniu de activitate ramura neurochirurgiei, venind astfel în întâmpinarea unei nevoi de adaptare la structurile şi standardele europene, prin furnizarea serviciilor de consultanţă în domeniul comunicării directe active cu ajutorul unor instrumente de comunicare personalizate şi pliate pe nevoile clientului.

Primul eveniment din acest program îl reprezintă Conferinţa Regională de Management Modern în domeniul Neurochirurgiei, care va prezenta beneficiile introducerii unui standard modern de comunicare directă şi relaţionare, care să permită instituţiilor o comunicare rapidă, eficientă şi constantă cu toate categoriile de organizaţii cu care intră în contact şi mai ales cu publicul lor de bază: clienţii.

Conferinţa Regională de Management Modern în Neurochirurgie a fost realizată în colaborare cu Spitalul Clinic de Urgenţe „Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi.

Agenda evenimentului a cuprins următoarele teme:

– „Spitalul Clinic de Urgenţe „Prof. Dr. N. Oblu”, Iaşi” – Lucian EVA, Manager Spitalul Clinic de Urgenţe „Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi

– „De la eficacitatea farmacologică la farmacoeconomie: rolul genericelor” – Mihaela MOŞNEGUŢU, Manager Medical Antibiotice

– „Analize lângă pacient” – Iulian PASARICA, Director Sanprodmed

– „Asigurările de malpraxis” – Iulian UNGUREANU, Trainer Regional Ardaf

– „Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, Galaţi” – Cornel MIHALACHE, Şef Secţie Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, Galaţi

– „Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva”, Iaşi” – Cristina NASTASE, Director Financiar-Contabil Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva”, Iaşi

– „Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie Iaşi” – Anca TRIFAN, Manager Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie Iaşi.

Ediţia din 11 – 12 februarie a Conferinţei a reunit peste 50 de participanţi: manageri de instituţii publice şi private din domeniul medical, reprezentanţi ai autorităţilor de sănătate la nivel local, ai asociaţiilor medicale interne şi reprezentanţi ai domeniului politic – administrativ.

Evenimentul a avut loc cu sprijinul Partenerilor: Antibiotice; DAS; SanProdMed; Medicare Technics; Ardaf; Elsaco; A&A Medical.

MMN2.JPG