Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de decorare a două cadre medicale din Ministerul Apărării Naţionale, printre care şi directorul general al Spitalului Militar Central.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Administraţia Prezidenţială, cu ocazia Zilei Medicinei Militare, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute atât în îndeplinirea misiunilor specifice care le-au fost încredinţate, cât şi în activitatea profesională, preşedintele României a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, colonelului Florentina Ioniţă-Radu, comandant (director general) la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” şi Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, colonelului Constantin Ştefani, locţiitor al comandantului pentru probleme de stat major la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, se mai precizează în comunicat. AGERPRES