medicamente.jpgRevista Pharma Business organizeaza sub patronajul Colegiului Farmacistilor din Romania prima editie a conferintei Pharma Forum care va avea loc in Timisoara, in perioada 26 – 27 februarie.

Evenimentul dureaza 2 zile, iar temele aflate in dezbatere vor aborda problematici importante pentru intreg sistemul farmaceutic: „Noua Lege a Farmaciei”, „Managementul si gestiunea farmaciei”, „Viitorul farmaciei comunitare”, „Sanatatea pacientului, deziderat in cercetarea farmaceutica”.

Temele stiintifice vor fi sustinute de reprezentanti de marca ai Colegiului Farmacistilor din Romania, ai Colegiilor Farmacistilor Judetene si ai Facultatilor de Farmacie. Manifestarea va fi creditata EFC, iar la lucrarile ei sunt asteptati 200 – 300 de farmacisti si presedinti de colegiu din intreaga tara.

Participantii la Pharma Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a farmacistilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.

Piata farmaceutica romaneasca este vizibil marcata de schimbarile survenite in ultimii ani dar se situeaza si sub spectrul crizei economice ce afecteaza toate economiile lumii. Din acest motiv, participantii la eveniment sunt invitati sa dezbata pe larg aceste probleme alaturi de specialisti de renume din domeniu, de autoritati ale sistemului farmaceutic cat si de lectori de pe plan local.

Evenimentul se va desafura la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Editiile urmatoare vor fi organizate dupa urmatorul program:

19-20 martie – Tg. Mures

9-10 aprilie – Iasi

11-12 iunie – Constanta

24-25 septembrie – Craiova

15-16 octombrie – Bucuresti

12-13 noiembrie – Brasov