Peste 400 de medici şi asistenţi vor participa online la Reuniunea Anuală a Oftalmologilor

Peste 400 de medici primari, specialişti şi rezidenţi în oftalmologie, alături de asistenţii medicali care lucrează în această specialitate, sunt aşteptaţi să participe Reuniunea Anuală a Oftalmologilor – ediţia 56, eveniment care se desfăşoară online în perioada 24 – 26 septembrie.

În paralel, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din Romania (OAMGMAMR) organizează a 13-a Reuniune Oftalmologică a Asistenţilor Medicali. Lucrările ştiinţifice se vor desfăşura în mediul virtual de-a lungul a trei zile.

“Tematica ştiinţifică a RAO 2020 este “Tradiţie şi viitor în oftalmologie, prezenţi pe timp de pandemie”, subiect care va îngloba modalităţi variate de prezentare: prezentări orale, simpozioane, e-postere. Manifestarea se bucură de o participare internaţională semnificativă, care va creşte calitatea şi interesul acestei întâlniri”, anunţă organizatorii evenimentului.

Evenimentul – cu participare internaţională – este organizat de Colegiul Medicilor Iaşi, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” Iaşi, Clinica I Oftalmologie a Spitalului “Sf. Spiridon” Iaşi, Societatea Română de Oftalmologie, Fundaţia Oftalmologică “Diapreg” şi Societatea de Medici şi Naturalişti. AGERPRES