Joi, 28 ianuarie, începând cu ora 17.00, portalul MedicalManager.ro organizează prima Dezbatere Video în Pediatrie din acest an, cu tema „Afecțiunile respiratorii – terapii și soluții”.

Dezbaterea video adresată comunității de pediatri din România face parte din demersul inițiat de Oameni și Companii în 2014, când a avut loc prima Conferință Naționala de Management Medical Modern în Pediatrie, în parteneriat cu Societatea Națională de Pediatrie.

Scopul este crearea unei platforme dedicată exclusiv acestei comunități, are ca obiectiv informarea, educarea și comunicarea adresate comunităților de medici de specialitate, pacienți și lideri de opinie.

Această întâlnire este găzduită de către Prof. Dr. Smaranda Diaconescu, Conf. Dr. Aurica Rugină, Şef Lucrări Dr. Alina Costina Luca, şi nu în ultimul rând, Dr. Ilie Lăzărescu, adresându-se atât cadrelor medicale de specialitate, cât şi pacienţilor.

Este un eveniment cu participare gratuită susţinut de către SaltMed, Spitalul Sf. Constantin, Boehringer Ingelheim, Aliance Healthcare, Alphega,Regina Maria..

Pentru înregistrare, dar şi pentru mai multe detalii, puteţi accesa acest link