Parteneriat între doi dintre cei mai mari jucători pe piaţa medicală din România: MediHelp şi Dent Estet

Începând cu luna februarie MediHelp International, unul dintre cei mai importanţi brokeri de asigurări private de sănătate din regiune şi manager de distribuţie al BUPA Internaţional în România, Ungaria şi Bulgaria, încheie un parteneriat pe termen lung cu lanţul privat de clinici de stomatologie Dent Estet.

Parteneriatul dintre cele două companii le permite asiguraţilor MediHelp să îşi continue tratamentele stomatologice în România, într-una dintre clinicile Dent Estet, la aceleaşi standarde ca şi în ţările de provenienţă. Mai mult, pacienţii Dent Estet pot beneficia de facilităţile programului de asigurări medicale oferit de MediHelp, având certitudinea celui mai bun tratament, la un preţ convenabil.

“Acest parteneriat este un semn de prosperitate. Am adăugat această nouă facilitate în programul nostru pentru a aduce cât mai multe beneficii clienţilor noştri. Dent Estet este un partener de încredere în ceea ce priveşte serviciile stomatologice premium şi ma bucur că le putem oferi clienţilor noştri această facilitate”, spune Zahal Levy, Preşedinte MediHelp Internaţional.

“Parteneriatul pe care l-am încheiat cu MediHelp subliniază încă o dată poziţia noastră de lideri pe piaţa medicală dentară din România. Este încă o dovadă de încredere a clienţilor, calitate şi performanţă. Acestea sunt de fapt principalele noastre valori şi obiective în oferirea de servicii dentare premium”, afirmă dr. Oana Taban, CEO Dent Estet.

MediHelp International este unul dintre cei mai importanţi brokeri de asigurări medicale din regiune şi este prezent pe piaţa din România încă din 1999. MediHelp International este managerul de distributie al BUPA în România, Ungaria şi Bulgaria. Împreună cu BUPA International, MediHelp combină cu succes Asistenţa Medicală şi Asigurările de Sănătate în beneficiul clienţilor lor.

Dent Estet este clinica stomatologică numarul 1 din România, cu peste 12 ani de experienţă în servicii premium de estetică dentară şi peste 15.000 de pacienţi în cele 4 clinici. Reţeaua Dent Estet cuprinde trei clinici pentru adulţi şi singura clinică din Romania dedicată în exclusivitate copiilor şi adolescenţilor, DENT ESTET 4KIDS.