Organizaţia ”Salvaţi Copiii România” a dotat cu echipamente medicale în valoare de peste 50.000 de euro secţia Neonatologie II din cadrul Clinicii Obstetrică-Ginecologie ”Dominic Stanca” a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca.

„La secţia Neonatologie II de la Clinica „Dominic Stanca” am adus un incubator de transport complet utilat, cu ventilator, şi un ventilator pentru suport respirator noninvaziv, ambele în valoare de 50.262 de euro. Echipamentele sunt vitale pentru copiii nou-născuţi. Ne-am implicat să reducem mortalitatea infantilă în România”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele executiv al Organizaţiei „Salvaţi Copiii România”, Gabriela Alexandrescu.

La rândul său, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, prof. dr. Claudia Gherman, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că echipamentele primite sunt foarte utile.

„Mulţumim celor de la „Salvaţi Copiii România”, dar şi partenerilor Penny; generaţii de copii vor ajunge sănătoşi la casele lor. A salva copii când vin pe lume este un lucru măreţ. Echipamentele primite sunt extrem de binevenite”, a spus Claudia Gherman. AGERPRES