Învățăm despre aplicațiile pe care le folosim împreună cu pompa de insulină și cum putem schimba setările pompei, la Ora Pacientului Rodiabet din 27 februarie 2024, începând cu ora 17.00. Invitata specială a acestei ediții este medicul diabetolog Brândușa Cofaru, de la Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria’’ Brașov. Înscrierile GRATUITE sunt deschise pe pagina evenimentului aici: Beneficiile terapiei cu pompa de insulină. Aplicații & Schimbarea setărilor – Rodiabet.

În cadrul celui mai recent webinar dedicat persoanelor cu diabet zaharat de tip 1, vom explora lumea captivantă a pompelor de insulină și a aplicațiilor care le completează, ajutându-ne să facem o gestionare mai eficientă și mai personalizată a diabetului.

Împreună cu dr. Brândușa Cofaru – medic diabetolog și Rufio Horvath – Senior training and education specialist – Medtronic  vom explora cum noile tehnologii și aplicații pot lucra în armonie cu pompele de insulină, oferind utilizatorilor posibilitatea de a ajusta și personaliza setările pompelor în funcție de nevoile individuale. Vom vorbi despre noile tehnologii și vom oferi sfaturi practice pentru optimizarea utilizării pompelor de insulină în viața de zi cu zi.

Nu ratați această oportunitate de a descoperi cum tehnologia modernă poate transforma modul în care gestionăm diabetul zaharat de tip 1! Webinar online – înregistrați-vă pentru a primi link-ul de acces!

Completați formularul de aici: Beneficiile terapiei cu pompa de insulină. Aplicații & Schimbarea setărilor – Rodiabet!

Vă așteptăm la Ora Pacientului Rodiabet, să descoperim împreună calea către o gestionare mai bună a diabetului!