Volvo este brand-ul premium din industria auto care s-a făcut cunoscut, în special, prin inovațiile sistemelor de siguranță. De-a lungul timpului, modelele constructorului auto suedez au fost premiate pe întreg globul.

Noile modele vin cu un design atrăgător, expresiv și sunt pregătite pentru a satisface orice exigență.

Volvo este prezent pe piața din Iași prin dealerul autorizat PREMIUM NORDIC CARS, acesta făcând parte din grupul de firme Mega Auto – ATI Motors Holding iar pe 3 mai 2020 s-au împlinit 2 ani de când aceștia pun la dispoziția clienților modelele brandului premium Volvo.

„Pentru a sărbători acest eveniment, am pregătit o serie de oferte speciale adresate atât clienților existenți, cât și noilor clienți. La servicile de mentenanță oferim 20% discount la manoperă. Pentru fanii brandului, în condițiile în care aleg să contracteze un model nou Volvo din stoc, până la finalul acestei luni, oferim un voucher de 2.000 de euro, pe care il pot ultiliza peste orice altă promoție aflată în desfășurare acum. În strategia noastră mereu am pus clientul pe primul loc – așa facem și acum. Sărbătorim oferindu-le  drept cadou aceste campanii clienților, ca formă de prețuire pentru încrederea pe care ne-au arătat-o în acești 2 ani”, spune Marius Manolache – Director General, Premium Nordic Cars – Volvo Iași.

Link-ul către ofertele aniversare este https://iasi.volvocarsdealer.ro/oferte-stoc

De asemenea vă puteți înscrie la un test drive care va avea loc în condiții de perfectă siguranță, în ceea ce privește situația actuală determinată de COVID-19: https://iasi.volvocarsdealer.ro/test-drive