Pe 6 martie a avut loc webinarul multidisciplinar Ora specialistului – Chirurgie maxilo-facială cu tema “Indicațiile chirurgiei ortognate”,  webinar organizat de EventsMax.ro, platforma Oameni și Companii dedicată evenimentelor business și profesionale, cu suportul MedicalManager.ro.

Invitatul permanent al acestei serii de webinarii este Prof. Univ. Dr. Victor-Vlad Costan, medic primar în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Șef Departament Chirurgie – Facultatea de Medicina Dentară, Universitatea de Medicina și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

Webinariile din cadrul programului Ora specialistului se adresează Comunității de Chirurgie Maxilo-Facială. Dezvoltată de către Oameni și Companii, aceasta este o comunitate profesională din care pot face parte medici chirurgi cu specializarea Chirurgie Maxilo-Facială, dar și ortodonți, stomatologi sau medici specialiști ORL.

Membrii Comunității de Chirurgie Maxilo-Facială vor participa gratuit la activitățile comunității și pot propune teme și speakeri pentru webinarele de specialitate pe care le organizăm. De asemenea, pot interacționa, în cadrul evenimentelor, cu o rețea de specialiști din domeniul medical, cu care pot schimba informații și împărtăși experiențe pe subiectele profesionale care îi preocupă. Membrii comunității au posibilitatea de a apărea în interviuri, prezentări sau articole, pentru a-și împărtăși expertiza și de a-și promova contribuțiile profesionale în comunitate.

Dacă vrei să te alături celor +250,000 de specialiști, antreprenori și manageri care sunt conectați anual în comunitățile Oameni și Companii, accesează https://lp.eventsmax.ro/chirurgie-maxilo-faciala/.