O nouă întâlnire Comunității OSC – Spitale Publice, pe tema achiziţiilor, s-a desfășurat joi 21 octombrie, evenimetul fiind moderat de Conf. Univ. Dr. Mihai-Bogdan Petrișor.

Alocutori au fost: Ing. Adrian Iurcan, CEO, Biosecuritate Ecologică UV-C, Biocomp și Florin Irimia, Avocat – Expert în Achiziții Publice | Ceparu și Irimia – Societate Profesională de Avocați.

BIOCOMP, producător român și lider de piață cu 30 de ani de expertiză, este singura companie care asigură si garantează Biosecuritatea Ecologică Integrată a spațiilor medicale cu tehnologia luminii UV-C, fiind membru al IUVA (International Ultraviolet Association).

BIOCOMP produce în România o gamă completă de dispozitive de dezinfecție UV-C profesionale pentru dezinfecția aerului, a suprafețelor și a obiectelor (inclusiv în UPU, săli de operație, saloane ATI, cabinete etc.), asigurând Biosecuritatea Ecologică Integrată a instituțiilor medicale, cu efect direct în reducerea infecțiilor nosocomiale (distrug o gamă largă de agenți patogeni, inclusiv pe cei rezistenți la antibiotice și nu permit acestora să dezvolte imunitate).

Avantajul unic al sistemului îl reprezintă eficiența maxima asupra oricărei variante/mutații de agent patogen, prețuri de achiziție minime si disponibile, fără mentenanță, fără consumabile costisitoare, consumuri energetice nesemnificative și durată de utilizare de peste 20 de ani, alături de consultanță de specialitate și măsuratori periodice gratuite.

Odată montate, dispozitivele de dezinfecție BIOCOMP asigură un grad maxim de protecție epidemiologică activă și preventivă pentru personalul medical, pentru pacienți și personalul auxiliar.

Mai mult decât atât, aceste dispozitive asigură un mediu dezinfectat și sigur pentru aplicarea protocoalelor medicale, distrug orice tip de microorganism, indiferent de dimensiunea lui (spre deosebirede filtrele HEPA, care sunt ineficiente în cazul particulelor mai mici de 0,3 microni si nu fac decat sa retina patogenii nu sa ii distruga !), sunt ecologice (nu emit ozon sau alți compuși secundari).

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice – Achizițiile Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: Liamed, Spitalul Sf. Constantin, Regina Maria, Alliance Healthcare, Roche, AlphegaBIOCOMP.

Comunitatea Achiziții în Spitale Publice este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici