Groza_Emilia.jpgManagerul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Cluj, Emilia Groza, si-a prezentat planurile manageriale, la o saptamana de la instalarea sa in functie. Groza a declarat presei ca principalul sau obiectiv vizeaza dinamizarea colectarii contributiilor la fondul asigurarilor de sanatate.
Alte cateva obiective principale se refera la realizarea unui management al contractelor cu furnizorii de medicamente, servicii si dispozitive medicale, cresterea calitatii si complexitatii serviciilor medicale si o cat mai mare transparenta in relatia cu publicul.

Noul manager al CJAS Cluj a spus ca institutia pe care o conduce se confrunta cu cateva probleme mai mari, printre ele figurand lipsa de personal si un spatiu insuficient. Ultima problema urmeaza sa fie rezolvata printr-o mansardare a cladirii in care institutia functioneaza.

Emilia Groza a primit decizia de numire in functie in 1 aprilie, dupa ce a castigat concursul organizat la Bucuresti, in 24-26 martie, de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Noul manager al CJAS Cluj este membru al PSD si a mai condus institutia in perioada 2000-2005, dupa care, pana acum, a ocupat functia de sef de serviciu in aceeasi institutie.