cariere_alb2013.jpgOrganizatorii targului international de joburi „Cariere in Alb” anunta calendarul pentru cea de a opta editie a evenimentului. Targul va avea loc in 12 tari europene, incepand cu 3 martie. Aceasta editie a evenimentului adduce peste 5 000 de locuri de munca internationale pentru cadrele medicale. In Romania, Cariere in Alb va avea loc in Romania in perioada 06 aprilie – 20 mai, in Iasi, Targu Mures, Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti si Brasov.

Targul de joburi medicale este deschis publicului, cu intrare gratuita. Cadrele medicale care isi cauta un loc de munca sunt sfatuite sa isi aduca un CV actual si o lista de intrebari pentru angajatori.

Peste 60 de recrutori medicali vor participa la cea de a opta editie a targuluI Cariere in Alb, dintre care Permedex, IMS Recruitment, MediCarrera, NES Healthcare, Brandler und Rauschelbach, Steiner Personalvermittlung, Progressive Recruitment, Work in Denmark, Doctors without Borders (Médecins Sans Frontières) and more.

„Cariere in Alb” este o platforma online si offline destinata intalnirii candidatilor medicali cu un numar mare de angajatori internationali. La aceasta editie targul aduce oferte din tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria, Elvetia. Oportunitatile salariale pornesc de la 2 500 de euro si includ cursuri si traininguri de limbi straine, ghidare in cariera si programe de adaptare a familiei.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul official al evenimentului, www.careersinwhite.com