Nefrologul prof. dr Adrian Covic discută luni, 21 noiembrie 2022, de la ora 18.00 cu invitatul său special, cardiologul prof. dr. Radu Sascău despre legăturile strânse dintre RINICHI și INIMĂ. Va fi prima întâlnire organizată în comunitatea Nefrologia.ro, în format online, iar înscrierile sunt gratuite și au fost deschise pe pagina webinarului: https://www.nefrologia.ro/ora-pacientului-nefrologie-editia-1/.

Inima și rinichii sunt interconectate prin legături multiple, starea lor de sănătate și modul în care funcționează fiind interdependente. Vă așteptăm la Ora pacientului Nefrologia.ro pentru a înțelege exact legăturile dintre ele, pentru a afla ce simptome ar trebui să ne pună pe gânduri și să ne trimită la medic sau ce măsuri putem lua pentru a ne asigura că avem rinichi și inimă sănătoasă.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma Nefrologie.ro, completând Formularul de participare de AICI.

Poți urmări Ora Pacientului Nefrologia.ro și live pe pagina de Facebook, aici: https://www.facebook.com/events/946281553013385.

Nefrologia.ro este platforma dedicată comunității de nefrologie din România, dezvoltată de Oameni și Companii începând din anul 2022. Pentru a fi la curent cu întâlnirile organizate vă puteți abona la newsletterul lunar Nefrologia.ro, urmând acest link: https://www.nefrologia.ro/newsletter/.