inst-oncologie.jpgComisia de Sănătate din Camera Deputaţilor a aprobat marţi proiectul de buget pentru anul 2012. La cererea vicepreşedintelui comisiei, deputatul Cristina Dobre, proiectul de buget a inclus o alocare de 113,788 mil. lei pentru finalizarea Institutului Regional de Oncologie Iaşi, iar alte 9,5 mil. lei au fost alocate pentru Centrul de Gastroenterologie şi Hepatologie Iaşi.

„Mă bucur să constat că demersurile mele şi ale colegilor mei au dat roade. Este încă o dovadă că actuala guvernare e aproape de Iaşi. Ca atare, sunt sigură că anul viitor vom deschide porţile celui mai performant şi modern Institut de Oncologie din Estul Europei”, a declarat Cristina Dobre.

“Odată finalizat acest proiect ne propunem un ţel şi mai greu, demararea proiectului Spitalului Regional de Urgenţe. Pentru reuşita acestuia aşteptăm ca şi decidenţii locali să ne sprijine pentru a transforma Iaşul într-un centru medical de referinţă în România şi de ce nu, în Europa”, a mai spus deputatul Cristina Dobre.