Prof. Dr. Ruxandra Ulmeanu, Medic Primar Pneumologie, Nord – Grupul Medical Provita, ex-Președinte al Societății Române de Pneumologie, este invitatul special al celui de-al treilea webinar al Comunității OSC – Radiologie, găzduit de platforma EventsMax.ro. În cadrul webinarului care va avea loc miercuri, 12 iunie, începând cu ora 16.00, pe Zoom, Prof. Dr. Ruxandra Ulmeanu va susține o prezentare cu tema Cancerul pulmonar: de la o maladie incurabilă la o afecțiune cronică”.

Invitatul permanent al evenimentului este Dr. Bogdan Cernucan, Medic specialist Radiologie, Membru al Consiliului de Conducere, Asociația Norvegiană de Radiologie, care va vorbi, la rândul său, despre “Cancerul pulmonar: cum îl diagnosticăm imagistic și de ce se întâmplă uneori să îl omitem”.

Obiectivul Comunității OSC – Radiologie este de a realiza o informare continuă a specialiștilor cu privire la tehnologiile și echipamentele de ultimă generație, managementul resurselor în domeniu, dar și asupra protocoalelor și normelor utilizate de colegii din alte state. În plus, acest program reprezintă o importantă oportunitate de networking profesional.

Participarea este GRATUITĂ pentru medici specialiști în radiologie, imagistică medicală, pneumologie, oncologie, medicină de familie, dar și patologii conexe, cu condiția confirmării prealabile, prin intermediul formularului de aici: https://lp.eventsmax.ro/cancerul-pulmonar-cum-il-diagnosticam-imagistic-webinar/

Webinarul face parte din Programul OSC – Radiologie, dezvoltat de Oameni și Companii și promovat de platforma EventsMax.ro.