banicioiu_nicolae.jpgLucrările de modernizare a unei aripi a Spitalului Spitalului Orăşenesc din Vălenii de Munte, în care vor funcţiona secţiile de medicină internă, camera de gardă, ambulatoriul integrat cu cabinete de chirurgie, pediatrie, au fost finalizate, fiind inaugurate de ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Potrivit unui comunicat de presă remis joi AGERPRES, în cadrul acestui proiect, în valoare de 1 milion de euro, au fost amenajate şi spaţiile pentru farmacia spitalului, arhivă şi depozitare.

„Susţin astfel de iniţiative ale autorităţilor locale, în beneficiul pacienţilor. Spitalul este singura unitate de acest gen pe o rază de 100 de kilometri şi deserveşte o populaţie vârstnică şi cu un nivel socio-economic mediu. Oferim astfel cetăţenilor accesul permanent la servicii medicale de specialitate. Mai mult, unitatea va reprezenta un prim punct de acordare a asistenţei medicale din zonă înainte de a accesa serviciile din spitalele din Ploieşti şi Braşov”, a declarat ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, potrivit comunicatului de presă.

Spitalul Orăşenesc Vălenii de Munte deserveşte 120.000 de locuitori şi are o structură formată din 120 de paturi. AGERPRES