„Ideea unui spital la cheie este un concept modern, însă trebuie să fim atenți, dincolo de ceea ce înseamnă investiția inițială, la cât costă administrarea unui spital, pe conceptul toatal cost. Nu este suficient să avem bani să construim un spital, trebuie și să îl putem administra. Din perspectiva aceasta, ar trebui să creionăm tot ceea ce înseamnă strategii de eficiență energetică, strategii și intercomparări statistice a consumului actului medical, pentru a crea standarde în această zonă și a putea controla abaterile, a declarat Mihai SAVIN, Director General al Administrației Spitalelor si Serviciilor Medicale București, în cadrul conferinței medicale organizată de Oameni și Companii.

Cea de-a 26-a ediție a Conferinței Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice a avut loc în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Conferința s-a desfășurat sub egida parteneriatelor cu Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate și Medicare Tehnics, având ca temă generală și de dezbatere “SPITALUL LA CHEIE. SPITALUL VIITORULUI”.