Joi, 19 noiembrie, a avut loc primul workshop din seria Modern Work, organizat de Microsoft România. În cadrul întâlnirii, au fost detaliate posibilitățile oferite de soluția Microsoft Teams. Subiectele principale discutate au fost: Microsoft Teams Calling, Meetings & Devices.

Participanții au aflat cum pot comunica prin chat, întâlniri dar și apeluri telefonice dintr-o singură aplicație, de pe orice dispozitiv își doresc, de oriunde s-ar afla. Microsoft este lider în colaborare conform studiilor: „Gartner 2020 UCaaS Magic Quadrant report” și „The Forrester Wave Unified Communications-as-a-Service”, având peste 200 de milioane de utilizatori în întâlniri virtuale, zi de zi.

Microsoft Teams poate înlocui întreaga centrală telefonică, aducând un plus de securitate și capabilități de administrare direct din panoul de comandă Microsoft 365. Printre funcționalitățile tip „calling” demonstrate în workshop, putem enumera: call pickup, delegation, auto attendants, call queues, call analytics sau Call Quality Dashboard.

În a doua parte a workshop-ului, s-a realizat un demo live despre modalitățile de creare de întâlniri virtuale, care sunt funcțiile speciale pe care platforma Microsoft Teams le pune la dispoziția companiilor și ce ne rezervă viitorul din acest punct de vedere.

În încheiere, au intrat în scena virtuală gama de dispozitive Microsoft Teams, de la console de comandă pentru sălile de conferință ale viitorului, până la gama de camere web moderne cu funcționalități speciale, precum digitalizarea unui flipchart și scoaterea din cadru a persoanelor care sunt în fața acestuia.

Workshop-ul a fost susținut de către Robert Pufan, Partner Technical Arhitect pentru Modern Work, în cadrul Microsoft România.

Pentru mai multe detalii despre soluțiile Microsoft de colaborare și comunicare puteți accesa pagina: www.microsoftteams.com

 

Workshop-ul Modern Work Series continuă pe data de 4 decembrie 2020, cu sesiunea: „Teams Platform & Tips and Tricks”. Informațiile prezentate în cadrul întâlnirii sunt dedicate tuturor utilizatorilor de Microsoft Teams, atât din sectorul public, cât și din cel privat.

Vă puteți înregistra folosind link-ul următor: https://mktoevents.com/Microsoft+Event/219621/157-GQE-382