Ești posesorul unui autoturism ŠKODA? În perioada 1-30 octombrie 2021, Mega Auto – ŠKODA Iași vine în întâmpinarea conducătorilor de autovehicule Skoda cu serviciul de valet auto, prin intermediul aplicației Valetino.ro, pentru servisare sau achiziționare și schimbare de anvelope.

Știm că pentru servisarea mașinii trebuie să alocăm destul timp atât pentru drum, cât și pentru durata serviciului pentru care ne-am programat la service. Traficul în timpul zilei poate fi o sursă de stres pentru orice conducător auto, iar programarea unei lucrări de service este de cele mai multe ori o procedură solicitantă și generatoare de cheltuieli, care ne poate îndepărta pentru câteva ore de focusul pe activitățile noastre de zi cu zi, diferite proiecte sau momente de relaxare.

Iată de ce Mega Auto – ŠKODA Iași pune la dispoziție GRATUIT pentru posesorii de autoturisme Skoda serviciul de valet auto, pentru ca TU să poți acorda mai mult timp proiectelor tale, în timp ce noi ne ocupăm de mașina ta! Instalează-ți aplicația Valetino.ro, solicită un valet auto certificat care îți va prelua mașina, o va duce la service și ți-o va înapoia în deplină siguranță!

Campanie desfășurată în perioada 1-30 octombrie 2021, oferită de Mega Auto – ŠKODA Iași în parteneriat cu Valetino.ro. Oferta este destinată posesorilor de autoturisme ŠKODA cu reședința pe raza municipiului Iași și a zonei metropolitane.

Mega Auto – ŠKODA Iași este parte a grupului MagAutomobile, cu o experiență de peste 19 ani pe piața serviciilor auto din nord-estul României, reușind să mențină ideea de inovație în domeniul auto cu o dinamică surprinzătoare. Obiceiurile, modul de cumpărare și serviciile de servisare sunt într-o continuă schimbare, motiv pentru care venim în permanență în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri prin implementarea unoi noi metode și instrumente online.