„mf – ziarul medicului de familie” organizeaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei din Romania o noua editie a Medical Forum in Sibiu, in perioada 4-5 noiembrie, la Hotel Continental Forum, sala Paris, incepand cu ora 13.00.

Alaturi de moderatorul conferintei, Dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF, vor participa specialisti de renume din domeniu, autoritati ale sistemului medical cat si lectori de pe plan local, care vor dezbate problemele si provocarile cu care se confrunta sistemul medicinei de familie in noul an. Manifestarea este acreditata de Colegiul Medicilor din Romania cu 9 credite EMC.

Participantii la Medical Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a medicilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil. Pentru informatii suplimentare: Madalina Stoica, telefon 0756 111273, sau e-mail: madalina.stoica@pharmabusiness.com.ro