Maternitatea Regina Maria Euroclinic oferă reduceri la pachetele de naştere

general_regina.jpgÎn perioada iunie – august, Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA oferă viitoarelor mame care aleg să nască la Spitalul Euroclinic o promoţie la pachetele de naştere cu servicii integrate: 2.000 lei mai puţin pentru orice fel de naştere. Astfel, după decontarea CAS, vor plăti pentru pachetul de naștere naturală suma de 5.500 de Lei şi de 7.700 de lei pentru nașterea cezariană.

Pentru a beneficia de reducere, viitoarele mămici sunt invitate să acceseze site-ul: http://www.reginamaria.ro/maternitate, să consulte lista medicilor obstetricieni din Maternitatea REGINA MARIA Euroclinic, să aleagă medicul potrivit şi să se programeze la o primă consultație la numărul de telefon: +4021 9268.

Reducerea de 2.000 de Ron nu se cumulează cu alte discount-uri deja acordate prin abonament la Reteaua privată de sănătate REGINA MARIA, asigurarea Eureko sau alte asigurări internaţionale şi se aplică contractelor semnate începând cu 1 iunie 2011 până pe 31 august.

“La noi s-a născut primul copil într-un spital privat în România. Suntem primii care am adus conceptul de maternitate privată în România și singurii furnizori de servicii de naştere în apă din Bucureşti. Peste 5000 de familii ne-au ales pentru copii lor si ne bucuram să oferim întotdeauna părinţilor siguranţă, armonie şi confort la naştere, elementele care transformă aducerea pe lume a copilului în cea mai frumoasă experienţă!”, a declarat Dr. Wargha Enayati Director General Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA.

Reducerea vine la scurt timp dupa ce, în luna mai, Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA, a aniversat 5000 de nasteri în cele 3 maternităţi ale sale: REGINA MARIA Spital de obstetrică și ginecologie București, Maternitatea din cadrul Campusului Medical Brașov și Maternitatea REGINA MARIA din cadrul Spitalului Euroclinic. Cei 200 de medici obstetricieni neonatologi şi de ATI care lucrează în maternităţile reţelei private de sănătate REGINA MARIA au contribuit la soluţionarea unor cazuri excepţionale cum sunt: naşterea a 53 de perechi de gemeni (sarcini gemelare cu VG 31-38 săptămâni) şi a 85 de nou-născuți prematuri (de la 31 la 36 de săptămâni). Mai mult, datorită screening-ului metabolic neonatal pentru depistarea bolilor metabolice şi hormonale congenitale, au fost diagnosticate 2 cazuri de hipotiroidism congenital şi o formă uşoară de galactozemie (Duarte II) aflate în prezent în tratament cu evoluţie bună. De asemenea, au fost soluționate diferite afecţiuni precum: pneumonii congenitale, hipertensiune pulmonară, disfuncţii respiratorii şi cardiovasculare.

DESPRE REŢEAUA PRIVATA DE SANATATE REGINA MARIA

Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA este cea mai mare reţea de servicii medicale private din ţara noastră, cu peste 1000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele șase spitale şi 18 policlinici prezente în Bucureşti şi în ţară. În mai 2011, Majestatea Sa Regele Mihai I al României a acordat Reţelei private de Sănătate REGINA MARIA recunoaşterea oficială de furnizor al Casei Regale a României. Este una dintre cele mai prestigioase recunoașteri a calităţii serviciilor de pe piața românească.

De asemenea, REGINA MARIA a deschis şi primul campus medical din ţară care pune la dispoziţie un set complet de servicii medicale şi care include: REGINA MARIA Spital de obstetrică şi ginecologie, policlinica şi Centrul de Diagnostic si Tratament. REGINA MARIA oferă servicii de: laborator, prin Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA, imagistică, spital, maternitate, celule stem şi Policlinica pentru copii. REGINA MARIA Spital de obstetrică şi ginecologie este prima maternitate privată din România şi singura maternitate privată care oferă servicii de naştere în apă. Totodată, REGINA MARIA Euroclinic este primul spital privat din România. De asemenea, un serviciu unic este oferit şi la Banca Centrală de Celule Stem REGINA MARIA, banca cu depozitare în România de celule stem şi nu de sânge integral.

Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA beneficiază de profesionalismul şi implicarea celor mai reputaţi medici, astfel că Parteneriatul Academic aduce pacienţilor expertiza celor mai renumite personalităţi medicale din ţară şi străinătate, dar şi o relaţie apropiată între personalul medical şi pacienţi.