Producătorul de suplimente alimentare nr. 1 în Europa, grupul francez Havea, intră pe piața românească prin lansarea principalei game a grupului, Vitavea Santé, cu produse destinate menținerii stării de bine în mod natural.

Vitavea Santé este gama de suplimente alimentare care facilitează accesul consumatorilor la produse naturale, sigure și eficace, cu indicații clare de folosire. De altfel, deviza Vitavea Santé, “Este atât de simplu să ai grijă de tine”, exprimă esența filosofiei acestei game de produse în relația cu consumatorii săi.

Din această gamă, consumatorii din România vor beneficia într-o primă fază de produsele a trei banduri consacrate pe piața franceză și internațională:

  • Manhaé – gama Expert în sănătatea și frumusețea tuturor femeilor
  • Ultrabiotique – Expertul în Microbiom
  • Ultradigest – Expertul în Digestie

“Havea este cel mai mare producător european de suplimente alimentare, iar brandul său cel mai important, Vitavea, este prezent deja în peste 70 de țări, de pe toate continentele. Vitavea își continuă expansiunea internațională puternică prin intrarea, în 2024, într-o piață europeană cheie – România, după lansările de succes din peste 15 țări din Africa și Europa, tot la începutul acestui an. Suntem foarte bucuroși să le putem oferi consumatorilor români oportunitatea de a beneficia de gama noastră de produse care este nr. 1 pe multe segmente de piață în Franța. Dorim mult succes gamei Vitavea Santé pe piața românească”, a declarat Céline Cayol Bezzina, Director Export Vitavea.

undefined

În spiritul misiunii Havea de a le oferi consumatorilor oportunitatea de se îngriji de propria sănătate cu produse bio și naturale, gama de suplimente alimentare Vitavea Santé se bazează pe combinații de plante, vitamine și minerale a căror eficacitate în menținerea sănătății și a stării de bine este dovedită prin studii clinice și de consumator și prin recomandările medicilor și farmaciștilor.

Cu experiența și încrederea consumatorilor câștigate timp de decenii, produse ale acestei game au devenit lider de piață atât în Franța, cât și în multe din cele 70 de țări în care grupul Havea este prezent.

undefined

Piața europeană a suplimentelor alimentare este estimată la 15 miliarde de euro, cu o rată de creștere de circa cinci procente în ultimii zece ani. La nivel mondial, această piață va ajunge la 240 miliarde euro în 2028, de la circa 170 miliarde euro în 2024. Patronatul Român al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA) estimează piața românească de suplimente al imentare la 1,4 miliarde euro.

Produsele Vitavea Santé sunt disponibile la nivel național în principalele lanțuri de farmacii fizice și online, precum și pe www.vitavea.ro.

Gama Vitavea Santé va continua extinderea pe piața românească, următoarea lansare fiind programată pentru 2025 cu un brand lider destinat îngrijirii capilare.