Dr. Oana Pop, medic specialist diabet zaharat la Hyperclinica Medlife Oradea, va realiza, începând cu luna ianuarie, o serie de live-uri, care se adresează în primul rând persoanelor care suferă de diabet și nu numai. Împreună cu invitații săi va dezbate diverse teme de interes.
Primul live va avea loc în data de 29 ianuarie 2024, ora 18, iar primul invitat este Ines Nerina.

Ines Nerina a fost diagnosticată cu diabet tip 1 insulino-dependent în urmă cu 7 ani,  iar de atunci viața sa s-a schimbat pentru totdeauna. Mai mult decât atât, a luat decizia curajoasă de a-și spune povestea și de a-și împărtăși experiențele acestei călătorii fără sfârșit.

A creat conceptul Type 1 Dreamer, care e filosofia ei de viață, dorința de a trăi frumos sub semnul diabetului. Așa a apărut comunitatea, asociația de pacienți Type 1 Dreamers, primul canal de YouTube despre diabet și primul magazin online de haine diabetice din România.

Live-ul va avea loc pe INSTAGRAM, pe contul Dr. Oana Pop.

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .