littetexas.jpg
Simbol al spiritului și stilului de viață american în Iași, complexul turistic Little Texas este o lume aparte, în care se îmbină armonios ospitalitatea caldă, savoarea preparatelor Tex-Mex și decorul inspirat de viața aventuroasă a Vestului Sălbatic. Little Texas oferă servicii de cazare, restaurant și organizare de evenimente la standarde de 4 stele, cu facilități și beneficii speciale pentru fiecare oaspete.

Ospitalitate și savoare autentic americane

Situat în apropiere de aeroport, departe de zgomotul și aglomerația orașului, Little Texas este locul ideal atât pentru pentru călătorii de afaceri, cât și pentru vacanțe în familie.

Cu peste 17 ani de excelență în domeniul turismului, complexul Little Texas oferă servicii de cazare în 32 de camere și apartamente, amenajate cu un decor inspirat din Vestul Sălbatic. Piesele de mobilier din fiecare cameră sunt aduse din America și asigură oaspeților un sejur confortabil. Realizate din lemn masiv, cu detalii și simboluri speciale, acestea completează perfect decorul western al camerei.

Serviciile și facilitățile de cazare oferite sunt la standarde de 4 stele și sunt special gândite pentru a răspunde nevoilor și dorințelor celor mai pretențioși oaspeți. Micul dejun american este desfătarea perfectă, după un somn odihnitor în paturile noaste confortabile. Waffles crocante, pancakes delicioase sau omleta pufoasă sunt doar câteva din deliciile americane pe care le puteți savura din meniul nostru de mic dejun.

Restaurantul Little Texas dispune de două săli de interior, amenajate cu un decor inspirat din viața aventuroasă a Vestului Sălbatic, dar și de o terasă în aer liber, cu o priveliște superbă deasupra orașului. În meniul restaurantului se regăsesc peste 100 de preparate americane și Tex-Mex autentice, pregătite după rețete tradiționale și aromate cu mirodenii și condimente originale. Nachos, Apple Pie, Hamburger, Quesadillas sau Tacos sunt doar o parte din specialitățile texane și mexicane din meniul nostru care vă vor încânta simțurile.

Complexul Little Texas are și un centru de conferințe adaptat conform standardelor internaționale și include 3 săli de conferințe multifuncționale dotate cu echipamente logistice moderne. Acestea pot fi adaptate organizării unor evenimente business variate, precum ședințe, seminarii, training-uri și conferințe.

Little Texas Iași – Locul în care veți descoperi o parte din America!

Stradela Moara de Vânt nr. 31 – 33, Iași, 700376

www.littletexas.ro

0232/ 272 545