Prima conferință de inovație tehnologică în medicină din Estul Europei – LIFE 4.0 – va avea loc la Cluj Napoca, în data de 10 octombrie 2019, la Grand Hotel Napoca. LIFE 4.0 își deschide porțile cu un program bogat de prezentări și sesiuni de networking. În cadrul evenimentului, cei 500 de participanți vor avea ocazia să exploreze inovațiile care modelează viitorul medicinei.

Nouă eră a medicinei este încă la început. Inovația adusă de tehnologie modelează domeniul medical și va schimba modul în care medicii abordează munca lor, interacționează cu pacienții sau folosesc cele mai noi descoperiri care ar putea salva vieți.

Conferința LIFE 4.0 este primul eveniment din România care reunește profesioniștii din cele două domenii care, prin colaborare, au puterea de a crea un viitor mai bun pentru pentru fiecare dintre noi – Medical și IT.

În cadrul conferinței vor fi prezentate studii de caz și soluții privind inovațiile aplicate în științele vieții, în beneficiul medicilor și pacienților. Speakeri internaționali și locali vor vorbi despre expertiza, tehnologiile și strategiile necesare pentru dezvoltarea peisajului medical în continuă schimbare.

LIFE 4.0 va avea trei părți principale, fiecare având drept scop aducerea inovației în atenția publicului:

  1. Prima parte constă în prezentări de produse și soluții inovatoare în medicină. Printre subiectele abordate se numără: imprimarea 3D în medicină, IKnife cuțitul oncologic inteligent, Inteligența Artificială pentru detectarea cancerului în stadiu incipient, Realitate Virtuală in chirurgia robotică Precision Medicine și Smart Hospitals.
  2. Startup Showcase este dedicată startup-urilor medicale internaționale care își vor prezența produsele și solutiiile în fața audienței conferinței și a investitorilor interesați să ofere suport pentru dezvoltarea produselor.
  3. A treia parte este zona de expoziție și networking, unde partenerii si sponsorii conferinței vor avea ocazia de a prezența produse și servicii inovatoare în medicină celor 500 de participanți prezenți la eveniment și de a pune bazele unor noi colaborări.

 

Printre speakerii confirmați ai evenimentului se numără:

– Harald H.H.W. SCHMIDT, Professor of Pharmacology & Chairman Department of Pharmacology and Personalised Medicine, Maastricht University, NL

– Maria SIEMIENOW, MD, PhD, DSC Professor, Director of Microsurgery Research Cleveland Clinic, US

– Daniel Richard LEFF, MBBS FRCS, MS Oncoplastic distinction, PhD Imperial College London, UK

– Karen TAYLOR, Director UK Centre for Health Solutions Deloitte, UK

 

Mai multe detalii si bilete early bird sunt disponibile pe site-ul conferinței sau pe pagina de Facebook a evenimentului.