oftalmo_iasi.JPGÎn perioada 26 mai – 28 mai la Centrul Providenţa Iaşi a avut loc Reuniunea Anuală a Oftalmologilor, ediţia a XLVII-a cu participare internaţională. Acest eveniment a fost organizat de Clinica I Oftalmologie Iaşi, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” Iaşi, Societatea Română de Oftalmologie, Societatea de Medici şi Naturalişti, Fundaţia Oftalmologică „Diapreg” şi Asociaţia „Societatea Româna de Glaucom”.

Tema principală a evenimentului a fost „Erori, incidente, complicaţii în chirurgie” şi a fost tratată prin prezentări de cazuri, mese rotunde, simpozioane, comunicări şi cursuri interdisciplinare, reunind peste 400 de specialişti din domeniul oftalmologiei.

Prin prezenţa Agenţiei OSC la această întrunire, participanţii au avut posibilitatea să intre în contact cu una din soluţiile de comunicare propusă de echipa noastră, pe domeniul medical, şi anume Portalul MedicalManager – numărul 1 în România pentru profesioniştii şi managerii din domeniul medical. Li s-a oferit ocazia să se aboneze gratuit, prin completarea unui chestionar, la newsletter-ul informativ, în format electronic. Au primit informaţii despre activitatea site-ului www.medicalmanager.ro şi avantajele de care pot beneficia în urma abonării.

Dacă nu sunteţi încă abonaţi, puteţi trimite un e-mail la office@medicalmanager.ro cu textul „Abonament Gratuit” şi astfel vă puteţi număra printre cei 2500 de specialişti care sunt zilnic la curent cu ultimele noutăţi din lumea medicală.