Joi, 26 ianuarie, începând cu ora 16:00, comunitatea OSC-Hackathons se întâlnește pentru a discuta cu reprezentanți ai mediului academic, dar și antreprenori, despre pașii pe care trebuie să-i parcurgă tinerii interesați de domeniul antreprenoriatului medical.

Invitații ediției sunt Conf. Dr. Anca Pantea Stoian– Președintele Comisiei de diabet, nutriție și boli metabolice din Ministerul Sănătății; Prof. Dr. Bogdan Timar– Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, Mircea Popa– Co-Founder & CEO at Medicai – Limitless Medical Imaging și Dr. Horea Timiș– CEO, Heymedica.

Alături de de Mihaela Onofrei– GM Apollo AI Technologies, moderatorul întâlnirii, invitații vor discuta despre primii pași în dezvoltarea de startup-uri medicale. Cum te sprijină facultatea? De unde obții finanțările? Cum găsești ideea câstigătoare?

Dezbaterea va avea o durată de aproximativ 90 de minute, iar accesul la întâlnire este GRATUIT pentru cadre didactice, studenți, specialiști în educație, organizații cu soluții pentru învățământ sau organizații de tehnologie, pe baza confirmării înregistrării.

Invitația la eveniment este disponibilă aici: Vrei să creezi un startup în domeniul MedTech?, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare.

Comunitatea OSC-Hackathons este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.