spital_jud_urg_resita.JPGSpitalul Judetean de Urgenta din Resita beneficiaza, dupa o serie de investitii in aparatura medicala, in mobilier si in lucrari de renovare pe sectii, si de un nou bloc alimentar si o noua spalatorie, ambele la standarde europene.

Investitia, de aproape 500.000 euro, deserveste cele trei stationare ale municipiului Resita si ofera pacientilor internati posibilitatea de a beneficia de lenjerie igienizata, precum si hrana preparata in conditii optime si la standarde de calitate, certificate de Uniunea Europeana, dupa cum a declarat Violeta Florea, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Resita.

”Cei 500.000 de euro, care reprezinta valoarea totala a investitiei, au fost cheltuiti cu folos, iar oportunitatea legislativa care a condus la realizarea celor doua obiective este de o importanta deosebita pentru spital”, a subliniat Violeta Florea.

Conducerea Consiliului Judetean Caras-Severin, detinatorul Spitalului Judetean de Urgenta din Resita, sustine ca investitia realizata aici reprezinta un parteneriat public-privat de succes, in favoarea oamenilor. Externalizarea serviciilor de masa si curatare a lenjeriei da posibilitatea conducerii spitalului ca, in viitor, banii ce vor fi primiti la capitolul investitii sa fie directionati in servicii medicale.