Şapte companii au donat suma de 328.000 lei Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, unde cu aceşti bani cu care s-au făcut investiţii în secţiile Neurologie, Oncologie, Cardiologie şi la Unitatea de Primiri Urgenţe, informează un comunicat de presă.

„SCJU Sibiu a beneficiat, la finalul anului trecut, de investiţii în valoare de 328.000 de lei provenite de la Asociaţia Împreună pentru Sănătate, prin efortul comun al firmelor Sigemo, Bramac, Expertarom, Compa, Jifa, Wenglor şi Cortex. Cu ajutorul acestei sponsorizări au fost asigurate o instalaţie antiefracţie pentru farmacia de la Secţia Neurologie, piese de mobilier pentru Secţiile Neurologie şi Oncologie, un aparat ecograf la Unitatea de Primiri Urgenţe, precum şi o serie de dotări la Secţia Cardiologie”, se precizează în comunicat.

Asociaţia Împreună pentru Sănătate a fost înfiinţată în anul 2021 şi are drept scop atragerea de fonduri băneşti şi bunuri materiale în vederea susţinerii activităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, îmbunătăţirea şi facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populaţiei.AGERPRES