clinica dentara.jpgPrimul studio de televiziune on-line cu caracter dentar din Europa va fi deschis in municipiul Constanta, din 20 ianuarie, iar investitia de circa 100.000 de euro este sustinuta de actionarii unei clinici medicale din aceeasi localitate.


Noua televiziune va emite 24 din 24 de ore si „apare ca o cerinta fireasca intr-o tara unde problemele dentare detin procente ridicate, gradul de igiena si de insusire a masurilor de preventie fiind foarte scazut”, au mentionat, luni, intr-un comunicat remis presei, reprezentantii Dental TV.

Potrivit acestora, scopul noii televiziuni on line este de informare si educare, atat a pacientilor, cat si a specialistilor in domeniu.


“In urmatoarele trei luni, odata cu dezvoltarea proiectului, se urmareste deschiderea unui alt studio in Bucuresti, in care sa se realizeze emisiuni in direct. Studioul va cuprinde cabinet propriu ultradotat si sala de operatii din care se vor putea face transmisiuni live”, sustin investitorii, mentionand ca dezvoltarea proiectului va necesita o investitie suplimentara de peste 100.000 de euro.


Echipele sunt formate din medici dentisti cu reputatie, din specialisti cu vechime in domeniul audiovizualului si din experti in domeniul IT, iar toate programele vor fi difuzate gratuit. Dental TV are o structura formata din doua sectiuni principale, una dedicata pacientilor si alta, profesionistilor in domeniu. Sesiunea dedicata pacientilor va cuprinde numeroase materiale video despre afectiunile stomatologice, despre prevenirea si tratamentul acestora si reportaje informative.


Totodata, va fi lansat un concurs national prin care, cu ajutorul unei clinici dentare de prestigiu din tara, un castigator va beneficia gratuit de un tratament complex de reabilitare totala a danturii prin cele mai moderne mijloace de tratament. Sectiunea dedicata profesionistilor va contine informatii si tehnici moderne de tratament, cursuri on-line cu profesori de prestigiu, prezentari si lansari de carte, evenimente din domeniu.AGERPRES