Infecția nosocomială este problematica cea mai gravă care afectează atât calitatea actului medical cât şi aduce costuri suplimentare uriaşe în sistemul medical din România prin tratarea de multe ori imposibilă a acestor afecţiuni deosebit de grave.

Asigurarea controlului biocontaminanţilor periculoşi cu substanţe chimice devine din ce în ce mai puţin eficientă pe măsura mutaţiilor pe care le produc aceştia şi dobândirea rezistenţei la tratamentele clasice, mai mult având în vedere că studiile internaţionale de specialitate arată că contaminările şi transmiterea biocontaminanţilor făcându-se preponderent prin aer (68-70%), aerul nu poate fi dezinfectat eficient şi mai ales cel mai important în prezenţa sigură a personalului medical şi pacienţilor.

Compania BIOCOMP, producător şi lider de piaţă cu peste 30 de ani de expertiză, fiind singura companie din România ce oferă un sistem de dezinfecţie profesional, pentru asigurarea BIOSECURITAŢII ECOLOGICE INTEGRATE prin utilizarea luminii UV-C şi control proactiv al biocontaminanţilor în instituţiile medicale.

Conceptul BIOCOMP este de biosecurizare ecologică integrată a spaţiilor de prelucrare şi industrializare a laptelui împotriva transmiterii oricărui agent patogen periculos (virusuri, bacterii, mucegaiuri, etc.), prin abordare holistică:

  • Dezinfectia aerului 24/7  în orice spatiu, în prezenţa 100% sigură a personaluluiconform reglementărilor internaţionale 2022 eliminând contaminarile cu orice biocontaminant.
  • Dezinfecţia suprafeţelor exterioarea echipamentelor, a ustensilelor, tăvilor, podelelor, pereţilor, etc., în absenţa oamenilor, în minimum 15 minute.
  • Dezinfecţia suprafeţelor interioarea vaselor.
  • Dezinfectia suprafeţei de schimb de căldură din cadrul CTAcu scăderea cu până la 30 % a consumului de energie generat de funcţionarea CTA.
  • Dezinfecţia încălţămintei şi a obiectelor personalepentru stoparea introducerii de agenţi patogeni periculoşi.
  • Dezinfecţia interiorului mijloacelor de transport specializate.

Un aport extraordinar al implementarii sistemului este şi efectul inactivării SARS CoV-2 din aer şi de pe suprafeţe, cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C pe care o pune la dispoziţie BIOCOMP, asigurând un mediu de lucru sigur pentru personal.

Marele avantaj al acestor dispozitive UV-C este ca sunt maxim de eficiente împotriva oricăror mutaţii şi tulpini noi deoarece acţiunea este de distrugerea a ARN-ului virusurilor sau după caz a ADN-ului bacteriilor, indiferent de variantă sau mutaţie, ca urmare nu există altă metodă la nivel mondial de asemenea eficacitate !

La solicitarea unităţilor medicale, echipa noastră de specialişti se deplasează la sediu, face auditul şi măsurătorile spaţiilor după care întocmesc planul de biosecurizare ecologică integrată specializat şi îl pun la dispoziţie alături de oferta tehnico-economică aferentă, totul în mod gratuit.

BIOCOMP – EXPERTUL TĂU ÎN BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ DE MAI BINE DE 30 DE ANI!