Colaborarea de doi ani a Bayer în domeniul sănătății digitale cu One Drop a dat primele rezultate, un modul software alimentat de inteligență artificială pentru prevenirea bolilor cardiovasculare (CVD).

Compania farmaceutică germană Bayer a colaborat cu One Drop (New York), la dezvoltarea unor produse de sănătate digitale care acoperă mai multe domenii terapeutice, inclusiv oncologia și sănătatea femeilor, precum și BCV, în cadrul alianței extinsă anul trecut de cele două companii.

Modulul de prevenire a bolilor cardiovasculare de la One Drop constă într-un program personalizat de sănătate digitală care combină dispozitive medicale conectate, analize biometrice, cum ar fi tensiunea arterială și nivelurile de glucoză, coaching individual și sfaturi privind sănătatea inimii, toate acestea furnizate și organizate printr-o aplicație.

Prima iterație a software-ului vizează planurile de sănătate ale angajatorului, cu o versiune directă adresată consumatorilor ce urmează să fie lansată în curând, potrivit One Drop, care oferă deja o aplicație eponimă dedicată persoanelor cu diabet.

 

 

Continuarea materialului pe platforma specializată Cardiologiemoderna.ro