Webinarul aniversar „65 de ani de continuitate și tradiție românească” este un eveniment dezvoltat la inițiativa Antibiotice SA, cu suportul partenerului de comunicare profesională Oameni și Companii.

Participarea este GRATUITĂ, cu rugămintea pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos. Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 11 Decembrie 2020, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi pe email detaliile de acces la Eveniment, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră veți primi și un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că informațiile de logare la eveniment nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale.  Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici. Pentru înscrierea GRATUITĂ vă rugăm completați formularul de mai jos.

Completarea acestui câmp este opțională. Dacă ne veți furniza numărul de telefon în cadrul acestui formular, acesta va reprezenta acordul dumneavoastră dat către Oameni și Companii SRL pentru a utiliza acest număr în scopul de a comunica în legătură cu organizarea participării dumneavoastră la evenimentele sau la activitățile pentru care v-am transmis invitații, inclusiv atenționare prin sms sau WhatsApp privind apropierea evenimentului.
Abonarea la newslettere reprezintă acordul tău de a primi din partea OAMENI ȘI COMPANII SRL, având cod unic de identificare 13611073, comunicări profesionale și comerciale conținute în newsletterele transmise de pe plaformele digitale cu profil medical ale OAMENI ȘI COMPANII SRL. Aceste platforme pot fi vizualizate aici https://www.oamenisicompanii.ro/digital/ Prin intermediul newsletterelor primești periodic, gratuit, rezumate relevante ale materialelor publicate pe platformele digitale cu profil medical ale OAMENI ȘI COMPANII SRL (inclusiv materiale furnizate de către alți parteneri sau sponsori ale platformelor), informații despre evenimente sau programe derulate de OAMENI ȘI COMPANII SRL sau în colaborare cu OAMENI ȘI COMPANII SRL. Totodată poți primi rapoarte speciale, sau invitații la diverse evenimente și activități organizate de OAMENI ȘI COMPANII SRL sau la care OAMENI ȘI COMPANII SRL este partener. Ai în permanență, în mod gratuit și facil, posibilitatea de a renunța la primirea acestor newslettere, fie prin transmiterea unei solicitări scrise către noi la datele de contact din Nota de informare privind prelucrarea datelor personale, fie cu ocazia fiecărui mesaj primit de la noi care conține posibilitatea de renunțare/dezabonare la fiecare newsletter în parte sau la toate.