Dacă nu ești sigur că vrei sa te înscrii la H3-Healthcare in Hospitals Hackathon ce se va desfășura în perioada 5-7 mai 2023, în Iași & online, iată câteva dintre cele mai importante motive.

Oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile: Participarea la H3-Healthcare in Hospitals Hackathon îți oferă o oportunitate excelentă de a-ți dezvolta abilitățile tehnice și de a învăța noi tehnologii. De asemenea, vei avea ocazia să lucrezi alături de o echipă mixtă din punct de vedere al profilului profesional: tehnic, medical, marketing/business, să împărtășiți cunoștințe și să învățați unii de la alții.

Experiență practică: În timpul hackathonului, vei avea ocazia de a lucra la un proiect real, rezolvând o problemă reală sau construind o aplicație care să ajute oamenii. Această experiență poate fi foarte valoroasă atunci când cauți un loc de muncă sau când îți construiești propria afacere. În plus, companiile partenere îți pot oferi internship-uri sau job-uri plătite.

Feedback și expunere: Participarea la hackathon îți oferă oportunitatea de a primi feedback de la experți din industrie și de la alți programatori. De asemenea, poți câștiga expunere prin promovarea proiectului tău la hackathon și prin prezentarea lui în fața altor participanți și jurați.

Premii și recunoaștere: În cadrul hackathonului, partenerii vor oferi premii pentru cele mai bune proiecte sau pentru echipele care au avut cel mai mare impact. În plus, câștigarea H3-Healthcare in Hospitals Hackathon poate aduce recunoaștere și apreciere din partea comunității de programatori.

Dacă vrei să ai parte de o experiență valoroasă care aduce beneficii pe termen lung pentru cariera ta, te asteptăm să te înscrii, individual sau în echipă, la H3 – Healthcare in Hospitals Hackathon 2023 pentru unul din cele două tipuri de proiecte: proiecte aflate într-o anumită etapă de dezvoltare sau dezvoltarea de proiecte noi. Pentru prima secțiune, se va urmări modul în care sunt îmbunătățițe proiectele pe parcursul celor 3 zile de concurs, iar pentru cea a proiectelor noi, se va ține cont de perioada limitată de timp în care acestea au fost aduse de la stadiul de idee, la cel de proof of concept.

 

Comunitatea OSC-Hackathons este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Partenerul științific al comunității este Asociația Română de Lingvistică Computațională – ARLC.