Asociația Medicală Română organizează în luna iunie două evenimente profesionale de mare anvergură: prima ediție a Forumului AMR și cel de-al 16-lea Congres Național al AMR. Forumul AMR va avea loc în perioada 14-15 iunie 2024.

Vor participa pe baza invitației primite consiliile societăților afiliate și partenere, academicieni, oameni de cultură și alte oficialități, precum și alte organisme importante în zona medicală. În cadrul forumului președinții societăților vor avea ocazia să prezinte aspecte administrative, legislative, de politici de sănătate, granturi, finanțări, exemple de ghiduri de bune practici, experiența proprie în cadrul asociației la nivel național sau internațional.

Cel de-al 16-lea Congres Național al AMR se va desfășura în perioada 15-18 iunie 2024, fiind deschis tuturor medicilor și profesioniștilor în domeniul sănătății. Vor participa la Congres cu lucrări valoroase rezidenți, specialiști si medici primari din toate specialitățile medicale și conexe.

Congresul se desfășoară în format online pe o platformă profesională dedicată și va fi urmărit de peste 4000 de medici și profesioniști în sănătate. Pentru a recompensa efortul și implicarea în cercetarea medicală și în promovarea învățământului și comunicării medicale, AMR încurajează și participarea medicilor sub 40 de ani, care pot contribui atât la sesiunile de conferințe plenare cât și la secțiunile de Comunicări Orale si Postere.

Mai multe detalii AICI