Medicii de familie din Bucureşti, împreună cu cei aproape 2 milioane de pacienţi aflaţi în îngrijirea lor, doresc să afle ce propun viitorii parlamentari pentru funcţionarea sistemului sanitar.

Organizaţiile reprezentative ale medicilor de familie, Asociaţia Medicilor de Familie din Bucureşti şi judeţul Ilfov, AMFB împreună cu Patronatul Medicilor de Familie din Bucureşti – Ilfov, PMFB, organizează o dezbatere publică pe tema sistemului de sănătate şi în special, pe problematica medicinii de familie.

La dezbatere au fost invitaţi să participe toţi candidaţii pentru Parlamentul României, din Colegiile uninominale ale sectoarelor 1-6 din Bucureşti, indiferent de apartenenţa lor politica, pacienţi şi organizaţii ale pacienţilor precum şi asociaţii civice interesate.

Scopul dezbaterii este identificarea eventualelor soluţii pe care le propun candidaţii la alegerile parlamentare şi pe care se angajează să le susţină, în vederea îmbunatăţirii sănătăţii populaţiei capitalei şi a creşterii prestigiului corpului medical, în special al instituţiei medicului de familie.

Dezbaterea publică va avea loc joi, 29 noiembrie, între orele 10.30 – 13.00, la Hotel Rin Central, str Traian nr 55, sector 3, Sala Nicolae Iorga.