Policlinica-laborator Jersey Transilvania a investit 300.000 de lei in deschiderea unei noi unitati in municipiul Baia Mare si alti 400.000 de euro in achizitia de echipamente si aparatura medicala performanta.

Unul dintre proprietari, Doina Postolache a precizat ca investitia era absolut necesara pentru a acoperi cat mai multe specializari medicale, dar si pentru ca a crescut numarul de solicitanti, iar actualul spatiu de lucru devenise inadecvat.
„Daca totul decurge normal, noul sediu al policlinicii urmeaza sa fie operabil pana la jumatatea lunii decembrie, iar vechiul sediu va fi utilizat ca punct de recoltare a analizelor pentru laborator”, a spus Postolache.

Policlinica acopera o gama de 14 servicii medicale. In luna ianuarie a acestui an, aici s-a realizat in premiera prima teleecografie la distanta in colaborare cu clinica Radusan din Cluj si clinica Numeris din Baia Mare. Policlinica-laborator Jersey Transilvania colaboreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures in cadrul programului national de evaluare a starii de sanatate.