Simpozionul IMPLANTS CONNECTED TO NATURE de anul acesta este o editie mai specială din două motive:

1. Anul acesta se împlinesc 5 ani de la prima întâlnire cu voi, în încercarea noastră de a promova performanţa în implantologia orală şi în estetica dentară;

2. Avem un invitat foarte special şi deosebit, în persoana doctorului Maurice Salama.

Poate că pentru mulţi dintre voi, numele nu este bine cunoscut, dar, peste hotare, acest nume produce furori la fiecare apariţie pe un podium de congres. Dr. Maurice Salama umple săli de congrese de mii de locuri prin prezentările sale de vârf. Care ar fi motivele? O vastă experienţă în implantologie, parodontologie şi nu în ultimul rând, ortodonţie! Prin intermediul echipei din care face parte, Goldstein Garber & Salama, a reuşit să aducă implantologia şi estetica la un nivel maxim. Putem spune că dr. Salama este unul dintre marii maeştri ai implantologiei moderne, având în palmares apariţii la peste o sută de manifestari şi publicând sute de articole în reviste prestigioase.

De asemenea, această ediţie se deosebeşte de cele anterioare prin faptul că lansează o nouă asociaţie de specialitate, SRSD – Societatea Română de Ştiinţe Dentare şi un nou concept de educaţie medicală: Dental Coaching. O abordare orientată la maxim pe latura practică a medicinei dentare.

Ne vor fi alături specialişti din endodonţie, protetică şi implantologie care reprezintă vârfuri ale specialităţilor lor în România. Sunt medici tineri care s-au format la un nivel maxim în domeniile lor.

Vom avea prezentări de excepţie, workshop-uri interesante şi câteva surprize. Veniţi la Timişoara să ne cunoaştem, să învăţăm şi să ne distrăm împreună. Sunt convins că nu veţi regreta!

Al Dumneavoastră,

Prof. Dr. Emanuel Bratu

implants_connected_MARE.jpg