Atelierul de iarnă de endoscopie digestivă terapeutică, hepatologie și gastroenterologie, organizat de Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași, va avea loc în perioada 7-9 decembrie 2022, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Spiridon”.

În cadrul evenimentului aveți oportunitatea de a participa la workshopuri despre tehnicile endoscopice utilizate în practica medicală de zi cu zi a Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie precum: evaluarea non-invazivă a fibrozei hepatice, abordarea complexă a hemoragiei digestive variceale și non-variceale, evaluarea sarcopeniei, a statusului de performanță, impedanță esofagiană, ecografie cu contrast, și multe altele.

Vor avea loc demonstrații de virtuozitate în cadrul atelierelor de endoscopie digestivă terapeutică (bandare de varice esofagiene, polipectomii, colangiopancreatografii, protezări diverse, ecoendoscopie) pe care echipa Spitalului Județean de Urgență „Sf. Spiridon”. împreună cu un invitat special le vor expune în fața dumneavoastră, în timp real.