”Este timpul să vorbim despre SPITALE CONECTATE, management medical, audit clinic, despre analiza indicatorilor de performanță, despre cum se face un Roadmap, Startup-uri medicale, inovație în sănătate. Conferința Spital-Connect reprezintă cea mai mare întâlnire cu toți factorii decizionali din administrația publică și management-ul spitalelor din România. Sunt invitați profesioniști din domeniul sănătății, se va face schimb de experiență de bune practici, se vor dezbate instrumente de management modern, riscurile proiectării greșite a spitalelor, digitalizare și drumul spre performanță.”

Horea Timiș – Chief Executive Officer (CEO) & Founder Heymedica

 

În cadrul ediției din luna noiembrie a Spital-Connect, managerii și reprezentanții spitalelor publice din România au ocazia să prezinte și promoveze unitățile sanitare pe care le conduc. Vă așteptăm între 23 și 25 noiembrie, la Predeal, să descoperiți instrumentele cele mai practice atunci când vine vorba de a vă prezenta realizările.

Întâlnirea din acest an are ca subiect principal Spitalele Conectate și va include și alte teme care să susțină acest concept: managementul inteligent al spitalelor, medicina viitorului-digitalizarea, inovație și Inteligență Artificială în procesele medicale, achiziții si surse de finanțare pentru spitale – PNRR, etică medicală.

Detalii despre alocutorii invitați și opțiunile de participare la Spital-Connect sunt disponibile pe platforma www.spitalconnect.ro. Reprezentanții instituțiilor publice (spitale sau alte organizații din domeniul sanitar) se pot înscrie prin completarea formularului de participare disponibil pe link-ul următor: https://www.spitalconnect.ro/#inregistrare.